Annons

Filmserien This Is It understryker Engelbergs buffé av skidåkning och annat kul.

Hela denna artikel är ett annonssamarbete med Switzerland Tourism
Partner

Engelberg – mer än bara skidåkning

Skidåkning i all ära, det är där Engelberg är som bäst – men det finns också ett brett utbud att upptäcka efter att liftarna stängt.

Text: • 2023-02-07 Uppdaterad 2023-02-07

De flesta besöker Engelberg på vintern för att åka skidor och på grund av de långa backarna, snödjupet och snösäkerheten.
Men svenskarnas favorit i Schweiz erbjuder också en rad roliga grejer utanför backarna. Till exempel pulka, en fullmånstur, ett mångsidigt utbud av restauranger och café eller helt enkelt en klassisk afterski.


Text: • 2023-02-07
PartnerAdAlpernaEngelbergPartnerSchweizSwitzerland TourismTitlis

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen