Artiklar

Klassisk skidfilm: the Blizzard of Aahhh’s

Det är 30 år sedan The Blizzard of Aahhh's
 hade premiär. Skidfilmen som inte bara tog tittarna 
med storm, utan även lade grunden för den moderna friåkningen som vi känner den idag.

Du utmanar inte Glen Plake utan att få hugg tillbaka

Att stöta på en professionell friåkare eller legendarisk extremskidåkare och säga att en själv är en bättre skidåkare än honom/henne kan kanske ses som oförskämt, men för alla som sett skidfilmen G.N.A.R.(om du inte har det, se den här undertill) är det ingen nyhet – och inte för proffsen själva. En pro callout var precis vad

Legenden Glen Plakes Chamonix

Tänk att få bli guidad av legenden Glen Plake runt Chamonix vilda toppar! Det blev verklighet för Tom Runcie och hans vänner.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top