Kang

Prylguide

Återvunnen åkning – skidprylarna som är miljösnällare

Vi tipsar om ett gäng produkter som är snällare mot miljön, så att du kan åka skidor längre.

Prylguide

Skidstav i bambu från Kang och POW

Protect Our Winters Sverige har tillsammans med Kang lanserat nya organiska staven Kang Bamboo POW Edition

Prylguide

Åka Skidor Testar: Kang Telescopic stavar

Åka Skidor testar sprillans nya teleskopstavar från det svenska stavmärket Kang med starkt designintryck och miljöfokus.

Artiklar

Svenska Kang lanserar teleskopstav

Det svenska stavmärket Kang följer hakar på toppturstrenden och kommer nu med en teleskopstav i återvinningsbar aluminium.

Artiklar

Kang Poles – de svenska miljöstavarna som ska revolutionera marknaden

Vad som börjar som en idé i en lift i Alagna för drygt nio år sedan är nu på väg att bli en succé bland skidåkare världen över. Kang är det svenska företaget som vill revolutionera stav-marknaden.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top