Lotten Rapp

Bildbomb från Åka Skidor Ski Camp 2018

Det blev helt orimligt fina dagar i Åre för 2018 års upplaga av Åka Skidor Ski Camp. Bevis på sol, snökvalitet och glada miner presenteras här.

Artiklar

Puder och fäbodvallar i Engelberg

Fyra skandinaviska skidåkardamer tog rygg på en schweizisk snowboardåkare och utforskade den lite mer okända sidan av friåkningsorten Engelberg.

Artiklar

Helags – Ut i det vilda

Två av Sveriges bästa friåkare lastade skotrarna, drog på stighudarna och siktade mot toppen av Helags. En resa i både sinne och i Sveriges bortglömda vildmark.

Artiklar

NM i Riksgränsen 2017: vinnarna korade

Den avslutande finaldagen av NM 2017 hade mycket. Och lite till. Back flippande telemarksåkare, tuffa nykomlingar och - åkare som stod pall när ljuset var svårt och underlaget fostrande. Missa inte heller filmen en bit ner i artikeln där du ser ett av vinnaråken från åkarens egen hjälmkamera.

Tre svenskar vidare till Alaska

Freeride World Tour drar efter tävlingen i Fieberbrunn vidare över Atlanten, till Alaska – och de gör det med tre svenska åkare i släptåg.

Artiklar

Fortsatt tävlande på spel i Freeride World Tour

På grund av dåliga förhållanden i helgen sköts FWT-tävlingen i Fieberbrunn upp. Nu är det dock klart för tävling på onsdag – och det står mycket på spel.

Artiklar

Straight outta Fränsta

Det har varit en självklar men långt ifrån spikrak väg från Fränsta till Alaska. Lotten Rapp har inte haft bråttom, men hon har förberett sig väl för sin plats på årets tävlingssäsong av Freeride World Tour.

Artiklar

Dubbelt svenskt på pallen i Freeride World Tour

Två svenskar knep medaljer i den legendariska friåkningstävlingen Xtreme Verbier, som också var finalen av Freeride World Tour, under helgen som var.

Reine Barkered 3:a i Andorra

Reine Barkered är en av Freeride World Tours mest stabila åkare. I Chamonix kom han på en andra plats och igår vid FWT:s andra tävling i Andorra knep han tredjeplatsen.

Artiklar

Lotten Rapp uppåt i totalen

Freeride World Tour-rookien Lotten Rapp sopade banan i lördagens tävling i Fieberbrunn. Här berättar hon om touren och hur det var att vinna sin första FTW-seger någonsin.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top