Bergskunskap

17 böcker alla skidåkare borde läsa

Åka Skidor tipsar om den bästa läsningen genom tiderna. Läs om skidåkning, skidhistoria och nostalgi, skönlitteratur med inslag av skidåkning och mycket mer.

Artiklar

Mindre utsläpp men bättre åkning – går den ekvationen ihop?

Nikolai Schirmer bestämde sig inför förra vintern att kapa sitt utsläppskonto ordentligt, men ändå få till mer och bättre skidåkning. Hur det gick ser du i filmen "Endless Winter 3".

Artiklar

Åka Skidor listar: Här ligger snön fortfarande djup

Hurra! Vintern håller greppet om Nordkalotten. Flera av Skandinaviens främsta skidorter är snöparadis just nu. Dessutom är vårvintern toppturernas högtid. Snön ligger djup och solen står extra högt. Åka Skidor har samlat favoritdestinationerna som har massor med snö, pryltips samt viktiga säkerhetstips för säkert turande.

Artiklar

Paradiset norr om polcirkeln

Lynniga Lyngen kan vara en lyckträff eller mardröm, så är det med skidåkning norr om polcirkeln. Följ med på magiska skidäventyr i Norges mest storslagna fjällpanorama.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top