Mattias Hargin

Nyheter

Rapport om djupt försäsongspuder i Engelberg

Oskar Enander och Mattias Hargin rapporterar än en gång om djupt försäsongspuder i Engelberg.

Nyheter

Säsongens djupaste snöfall i Schweiz

Åka Skidors vänner på plats i Schweiz rapporterar på sociala medier om säsongens djupaste snö.

Artiklar

Zoom: Oskar Enanders bästa bilder 20/21

Njut av en samling fantastiska skidbilder från världens kanske bästa skidfotograf Oskar Enander.

Mattias Hargin åker puder mitt i Stockholm. Foto: printscreen

Puderåkning mitt i Stockholm

När snön kom till Stockholm tipsade vi om de bästa puderåken i stan. Mattias Hargin blev så inspirerad att han kastade sig på första flyg hem från Engelberg.

Artiklar

Enander och Hargin tjuvstartar skidsäsongen i Engelberg

Åka Skidors fotograf Oskar Enander och proffsåkaren Mattias Hargin fick en exklusiv tjuvtitt på förhållandena på Titlis i Engelberg, och dom verkar minst sagt bra.

Artiklar

Mattias Hargins nya bana

Ett "tack för allt" i målområdet på världscupfinalerna i Åre i våras fick sätta punkt för ett långt kapitel kantat av framgångar från åren på den alpina världscupscirkusen.

Artiklar

Magiskt novemberpuder i Engelberg

Ingen som använder sig av sociala medier har väl kunnat undgå att november förde med sig en hel del snö, sol och "epsiska" puderdagar.

Artiklar

Skidsnack #12: Veckans nyheter i skidvärlden

Veckans nyhetssvep informerar om bland annat: VM-guld i 220 blås, ännu mer liftkaos i Chamonix, färgglatt i filmväg och Nordkoreas alpina landslag på träningsläger i Sverige.

Nyheter

Snövember med Åka Skidor

Åka Skidors novembernummer är här. Vi tar dig bland mycket annat med till Serre Chevalier, Romme i Dalarna, tar ett öppenhjärtigt samtal med Mattias Hargin, testar lavinsäckar och mycket, mycket mer.

Artiklar

Mer sökbar i Matilda Rapaports minne

Stiftelsen MM Rapaport Hargin har i samarbete med RECCO tagit fram en reflektor där större delen av intäkterna vid försäljningen går till välgörande ändamål.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top