Ortovox

Prylguide

Prylguide: Marknadens 3 bästa transceivers

En transceiver och kunskap att hantera den är bland de bästa investeringar en skidåkare kan göra. Vi tipsar om tre favoriter.

Prylguide

Färskvaror – heta nyheter inför vintern 21/22

Åka Skidor tar en titt på några av vinterns bästa prylnyheter.

Prylguide

Vinnarna av ISPO Awards 2021

Här är vinnarna i den prestigefyllda tävlingen ISPO Awards. Det bästa från nästa års produkter i olika kategorier, utsett av ISPOs expertjury.

Prylguide

Ortovox Diract Voice är transceivern som pratar med dig

Den nya transceivern Ortovox Diract Voice minskar stressen i en lavinsituation genom att prata med sin användare.

Artiklar

Skidsnack – Sveriges bästa skidort, depression & recall

Ortovox återkallar kolfiberpatron, SVT pratar med Nisse Wersén om mental hälsa och problematik med idrott och World Ski Awards har utsett Sveriges bästa skidort.

Transceivern Ortovox 3+ återkallas

Som en försiktighetsåtgärd återkallar Ortovox sin 3+ transceiver för att uppdatera mjukvaran till en ny version för att åtgärda ett fel med sändläget.

Prylguide

Guide: 5 vassa transceivers

En snabb sökning och räddningsaktion när allt gått fel på berget kan betyda skillnaden mellan liv och död. Åka Skidor har kikat på fem av vinterns bästa transceivers.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top