Oslo

Artiklar

Nu öppnar Skandinaviens första inomhusbacke

På onsdag öppnar den nya inomhusbacken Snø i Oslo. Invigningen bjuder på ett fullspäckat program med kändisgäster och gofika.

Artiklar

Se den nya inomhusbacken i Oslo ta form

I januari öppnar den sprillans nya åretruntanläggningen för skidåkning strax utanför Oslo och nu börjar bygget ta form. Fasaden är på plats och den första sittliften installerades igår.

Artiklar

Världens största inomhusbacke byggs i Oslo

I Januari 2020 ska den nya inomhusbacken belägen strax utanför Oslo slå upp portarna som världens största vintersportanläggning under tak.

Artiklar

X Games Big Air i Oslo på lördag

Än är inte säsongen över! För tredje gången kommer X Games till Norge och tar med sig den absoluta världseliten i big air på skidor och snowboard.

Klart för två nya år av X-games

Nu kan du fortsätta se Emma Dahlström och de andra svenskarna ta hem X-Games-medaljer i din tv. Det står klart efter att SVT gjort klart med ett nytt avtal med ESPN.

Artiklar

X-games – ett steg närmre Oslo

Oslopolitikerna säger ja till att betala 42 miljoner kronor för att världens största skid- och snowboardtävling ska komma till Norges huvudstad år 2016.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top