Foto: Ride the Cow
Nyheter

Ride the Cow är tillbaka med nya arrangörer

Sveriges trevligaste friåkningstävling Ride The Cow i Hemavan är tillbaka efter två års uppehåll. Nu med nya arrangörer.

Tävlingen Ride The Cow i Hemavan anpassar sig och behåller sitt "id" trots pandemi. Foto: Ride The Cow
Nyheter

Tävlingen Ride The Cow körs i nytt format

Då den fysiska tävlingen inte kan genomföras körs istället en videotävling för att hålla Ride The Cows anda levende även denna pandemivår.

Artiklar

Lista: Vinterns event för skidåkare

Event och tävlingar att se live eller vara med på i egen hög person. Åka Skidor listar vinterns stora händelser du inte vill missa.

Artiklar

Resultat från koridningen i Hemavan

Världens trevligaste friåkningstävling är avslutad för denna gång och både stämning, nivå på åkning och antalet rödbrända näsor var bättre än någonsin.

Artiklar

Anmälan till Ride the Cow har öppnat

Vårens roligaste friåkningstävling äger rum i Hemavan den 11-14 april. Ett perfekt tillfälle att testa på att tävla för första gången och se några av landets främsta åkare bjuda på show.

Artiklar

Se filmen från Ride the Cow 2018

Från badtunnor och bastu till ett störtlopp med masstart och 8 minuter av mjölksyra och benmuskler i kramp. Se filmen som sammanfattar Ride the Cow-veckan i Hemavan.

Artiklar

Friåkningstävling blev kinesiskt störtlopp

Väder och lavinfara satte stopp för friåkningstävlingen Ride the Cow i Hemavan nu i helgen. Istället överraskade organisationen deltagarna med ett störtlopp med masstart.

Artiklar

Vårens höjdpunkt: Ride the Cow i Hemavan

Nu är det mindre än en månad kvar till en av vårens stora återkommande höjdpunkter. För elfte gången kommer friåkningstävlingen Ride the Cow tillbaka till Hemavan.

Friåkningstävlingen Ride the Cow firar 10 år

Friåkningstävlingen Ride the Cow i Hemavan firar tio år i början av april med pompa, party och saftiga backflips.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top