Nyheter

Skidsnack – Skidåkande polispatrull utreder benbrott

Skidpolis, svenskt medaljregn, guide till stadsnära skidbackar och digital skidåkning i Google maps. Det och mycket mer i Skidsnack.

Artiklar

Romme Alpin stänger för säsongen på eget initiativ

Söndag blir den sista dagen för säsongen för Romme Alpin, det meddelade anläggningen idag efter att ha fattat beslutet för att bidra till minskad smittspridning av Covid-19.

Åka Skidor

Snövember med Åka Skidor

Åka Skidors novembernummer är här. Vi tar dig bland mycket annat med till Serre Chevalier, Romme i Dalarna, tar ett öppenhjärtigt samtal med Mattias Hargin, testar lavinsäckar och mycket, mycket mer.

Skidorter

Stort firande när Romme alpin fyller 30 år

I helgen firar Romme Alpin 30 år som anläggning med stor fest. Vinn skidor från K2, njut av mat lagad utomhus av en stjärnkock eller – åk i helikopter över den jubilerande anläggningen.

Artiklar

8 skidorter nära dig

Sugen på en snabbis? Mellan- och södra Sveriges bästa backar finns ett par timmar från Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi har valt ut åtta skidområden söder om Sälen som passar för en skön skidhelg.

Skidorter

Dubbel premiär-glädje för Romme Alpin

Endast fem gånger på totalt 29 säsonger har Romme Alpin öppnat i november - i helgen blir det den sjätte. På lördag slår anläggningen upp portarna för säsongen

Skidorter

SMHI: Svenska skidorter riskerar att smälta bort

Delar av USA väntas få extrema snöfall tack vare El Nino. Samtidigt kommer alarmerande rapporter från SMHI som visar att svenska skidbackar kommer att töa bort.

Alperna

5 snabba weekendresor till snön

Sugen på dos snö till helgen? Lugn, bergen ligger närmare än du tror. Här är 5 weekendresor som garanterat släcker snötörsten.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top