test

Prylguide

Test: är Cast Freetour den perfekta friåkningsbindningen?

Åka Skidor har testat Cast Freetour, systemet som är en vanlig alpinbindning utför men en techbindning uppför.

Prylguide

Test: Marker Duke PT – topptur med ös

Åka Skidor har testat årets stora bindningsnyhet, Marker Duke PT. En solid friåkningsbindning med gåfunktion och en något annorlunda tekniklösning.

Nyheter

Ett säkert hösttecken: säsongens första Åka Skidor är här

Dröm dig bort till kyligare temperaturer och ett stabilare världsläge med det första numret för säsongen av Åka Skidor.

Prylguide

Stort test: 9 mångsidiga skidryggor

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö.

Artiklar

Test av skidryggor: Dynafit Free 32

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. Bäst i test för topptur blev Dynafits lätta och funktionsrika Free 32.

Artiklar

Test av skidryggor: Exped Black Ice 30

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. En av testexemplaren är Exped Black Ice 30, en minimalistisk ryggsäck för alpina äventyr.

Artiklar

Test av skidryggor: Black Diamond Cirque 30

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. Testets med allsidiga ryggsäck kommer från Black Diamond.

Prylguide

Test av skidryggor: Mammut Nirvana 25

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. En av dem är Mammuts skidrygga Nirvana 25 som är lättpackad och allsidig med bra passform.

Prylguide

Test av skidryggor: Thule Upslope 35

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. En av dem är Thules skidspecifika ryggsäck Upslope som har ett unikt utseende med innovativ funktionalitet.

Prylguide

Test av skidryggor: Haglöfs Skrå 27

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. Haglöfs nya ryggsäck Skrå är perfekt för liftsystemet, och gör inte bort sig på topptur eller i tågkupén på vägen hem heller.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top