Bindningar

Åka Skidor testar: är Cast Freetour den perfekta friåkningsbindningen?

Åka Skidor har testat Cast Freetour, systemet som är en vanlig alpinbindning utför men en techbindning uppför.

Prylguide

Stort test: 9 mångsidiga skidryggor

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö.

Artiklar

Test av skidryggor: Dynafit Free 32

Åka Skidor har testat 9 ryggsäckar för varierad skidåkning både i liftsystemet, på tur och i stadsmiljö. Bäst i test för topptur blev Dynafits lätta och funktionsrika Free 32.

Prylguide

Stort test av stighudar

Vilka stighudar är bäst? Åka Skidor har testat 9 av marknadens bästa stighudar från ledande varumärken som Black Diamond, Contour, Kohla, Pomoca och G3 för att hjälpa dig avgöra vilka som är bäst för just ditt behov.

Prylguide

Åka Skidor Testar: Kang Telescopic stavar

Åka Skidor testar sprillans nya teleskopstavar från det svenska stavmärket Kang med starkt designintryck och miljöfokus.

Artiklar

Skidtest 2020: Vinterns bästa pistskidor med kort radie

Smala, kvicka skidor med mindre än 15 meters radie, 100% prestanda för pisten med stenhård carving och korta, rappa svängar i fokus.

Artiklar

Test goggles: 8 linser för varierade förhållanden

Åka Skidor har testat en rad olika goggleslinser från olika modeller för att hitta den ultimata linsen för svenska förhållanden.

Artiklar

Testpiloterna rapporterar: Silva Exceed 3XT

Nu har Åka Skidors testpiloter hunnit sätta pannlampan Exceed 3XT från Silva på prov och rapporterar om sina upplevelser.

Åka Skidor

Denna vecka kommer Prylguiden 2019/2020

Väntan är äntligen över! Denna vecka kommer Åka Skidors heliga Prylguide med Sveriges största, mest omfattande och bästa skidtest.

Artiklar

Test: vinterns bästa pjäxor för friåkning och topptur 2019/2020

Åka Skidor har testat sju par pjäxor som mixar bra utförsegenskaper med ett lika bra gåläge och relativt låg vikt. Pjäxor för dig som varvar åkning i liftsystem med lite längre toppturer.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top