Tod Ligare har fyllt en edit med allt vi drömmer om. Foto: TGR

Video: 4 minuter med allt vi drömmer om

Djupt puder i skog. Lätt kallsnö som yr i luften. Precis det vi drömmer om varje höst. (Och resten av året också för den delen)

Trailer-tablå: höstens skidfilmer 2020

Trailersäsongen är redan igång och trots en annorlunda och kortare säsong än vanligt är utbudet av filmer som kommer i höst riktigt lovande.

Artiklar

Intervju: Alaska-slaktaren Angel Collinson

Hon har dominerat världstouren i friåkning, levererat sekvenser i världsklass i några av de största skidfilmerna som producerats och älskar godis, slangbellor och att åka fort.

Artiklar

12-åring stjäl showen i senaste TGR-filmen

Teton Gravity Research släppte precis trailern för sin kommande film "Far Out" men det faktum att en av åkarna endast är 12 år gammal verkar få mer uppmärksamhet än filmen i sig.

Artiklar

Sam Smoothy laddar för comeback i Alaska

En av friåkningsscenens mest färgstarka åkare tränar för fullt för att komma tillbaka till världstoppen. Åka Skidor träffade den glade och starke Kiwin Sam Smoothy och pratade yoga, cykelkrascher och om att ha en plan B efter karriären.

Tokskrota med Sage i Alaska

Hur känns det att ramla ner för ett halvt berg i Alaska? Fråga Sage Cattabriga-Alosa, han har testat på just det. Klippet är hämtat från TGR:s senaste film Paradise Waits.

Konsten att dirigera sluff

Maximalt med sluff kan vara skillnaden mellan en medioker och en fantastisk filmsekvens. Och att kontrollera det är en konst i sig. Se när Sage Cattabriga-Alosa och Dash Longe dirigerar sluff som om de vore Beethoven, Bach eller självaste Mozart.

Artiklar

Efter monsterfallet: ”Som att bli tacklad av linebackers om och om igen”

Han hade studerat åket från alla olika vinklar och allt såg perfekt ut. Men Ian McIntosh hade missat ett 2,5 meter stort drop fem svängar in. Nu berättar stjärnan om olyckan som blivit viral världen över.

Tomahawkar 500 meter – överlever mirakulöst

Under inspelning av Paradise Waits var olyckan framme för stjärnan Ian McIntosh. Fem svängar in i linjen fastnade ena skidan och fallet var ett faktum. Efteråt har TGR-grundaren Todd Jones kallat kraschen ”den mest skrämmande jag någonsin sett”.

Angel Collinson slaktar Alaska

Angel Collinson fullkomligen sliter Alaska i småstycken i hennes fulla sekvens från TGR:s storfilm Paradise Waits.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top