Garmin släpper en ny actionkamera

Gopro är ohotad kung av actionkameror men det är många som utmanar. En av dem är Garmin som nu kommer med en ny variant av deras Virb.

Fler märken använder svenska Recco

Den svenska lavinreflektorn Recco hamnar i produkter hos allt fler företag och kan mer eller mindre ses som en branschstandard. Nu ska de sprida snövett genom sina nya ambassadörer.

Artiklar

De vann Nordica Patron-skidorna

Snacka om att han en schysst kompis. När Petra Träskböle tipsade sin kollega och vän Martin Pettersson om att delta i Nordicas och Åka Skidors tävling kom han inte på någon "tillräckligt bra" motivering. Det lyckades lösa sig ändå.

Hanson gör en ny pjäxa

Alla som åkte skidor på 70-talet känner till Hanson pjäxor. Nu har Denny Hanson skapat ett nytt pjäxmärke med fokus på komfort och en äldre målgrupp.

Petter tar fram kläder för Colour Wear

Klädmärket Colour Wear och artisten Petter Alexis har inlett ett samarbete som resulterat i en kollektion för både föräldrar och barn i en aktiv familj.

Artiklar

Skidintresset styr mångsysslaren Jespers liv

OS-kommentator, speaker, eventarrangör och team manager vid sidan av ett fulltidsjobb i skidindustrin. Jesper Norén är skidentrepenören som ständigt överraskar med ett driv och en så positiv energi att hälften vore nog.

Peak Performance färgar utan vatten

Som första vinterklädmärke använder Peak Performance en ny miljövänlig färgningsprocess som inte kräver en droppe vatten. Lanseringen sker med jackan och byxan Dyedron.

Prylguide

Redaktionens val: 6 schyssta puffjackor

Som mellanlager under skaljackan, eller för sig själv på vägen upp. En puffjacka är din bästa kompis på berget när vädret blir extra tjurigt.

Prylguide

Ny innovation underlättar filmandet på berget

Thules största nyhet är en helt ny serie förvaring för GoPro-kameror på berget. Här får vi en demonstration i de nya produkternas smarta lösningar såsom uttagbara innerskal och låsbara zipfack.

3 skidmärken du inte känner till

I en del av världens största sportmässa, ISPO, trängs mindre skidmärken om uppmärksamheten från mässbesökarna. Åka Skidor-redaktionen har spanat in tre skidmärken som vi tror att du kanske inte känner igen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top