Fotoauktion

Fotoauktion i Riksgränsen för välgörenhet

Häng ett stycke skidhistoria på väggen och bidra till stiftelsen MM Rapaport Hargins arbete för ökad säkerhet och jämställdhet på berget.

Text: Peter Nilsson • 2021-05-21 Uppdaterad 2021-08-18

Scandinavian Big Mountain Championships, eller Nordiska Mästerskapen i Extremskidåkning, firade i år 30 år. Det gör NM till världens äldsta fortfarande levande friåkningstävling.

För att hylla jubileet genomför vi i år en foto-auktion tillsammans med tävlingsorganisationen och stiftelsen MM Rapaport Hargin. Vi har gjort ett urval av ikoniska skidbilder från Riksgränsen. Bilder som varit med i utformandet av skidvärlden och gjort friåkningen till vad den är idag.

Du hittar alla bilder via Scandinavian Big Mountain Championships instagram. Bilderna är inramade och klara att häng upp på väggen. Varje bild har en kort beskrivning av bildens detaljer på baksidan av ramen.

Pengarna som kommer in via auktionen går oavkortat till stiftelsen MM Rapaport Hargin och deras arbete med att öka kunskapsnivån kring säkerhet och ökad jämställdhet på berget.

Auktionen är öppen till 23 maj, 20.00.Text: Peter Nilsson • 2021-05-21
ArtiklarMattias FredrikssonMM Rapaport HarginRiksgränsenScandinavian Big Mountain Championships

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen