Matilda Rapaport

Nyheter

Designerklänning till minne av Matilda Rapaport Hargin

Designern William Wahlström har skapat en couture-klänning till minne av Matilda Rapaport Hargin. Se den hos Peak Performance och lägg ett bud på den.

Artiklar

Stiftelsen MM Rapaport Hargin inspirerar som Matilda

När Matilda Rapaport gick bort i en lavinolycka 2016 fann hennes närmaste styrka i sorgen och startade stiftelsen MM Rapaport Hargin.

Artiklar

Mer sökbar i Matilda Rapaports minne

Stiftelsen MM Rapaport Hargin har i samarbete med RECCO tagit fram en reflektor där större delen av intäkterna vid försäljningen går till välgörande ändamål.

Perspektiv i Kanada med Windstedt och Rapaport

Peak Performance friåkningsteam drog till Nelson i Kanada för att fånga fågelperspektivet på British Columbias vilda berg.

Sverigepremiär för Between

Den 16 november har friåkningsfilmen Between Sverigepremiär. Filmen är bolaget Shades of Winters tredje som helt fokuserar på kvinnliga friåkare i världsklass.

FWT avgjort i Verbier – så gick det för svenskarna

I helgen avgjordes sista tävlingen i året Freeride World Tour, men dåligt väder ställde till för de tävlande.

Klart för final i Freeride World Tour

Efter fyra deltävlingar med bitvis fantastiska resultat för de svenska åkarna är det dags för ett avgörande. I helgen avgörs finalen i Freeride World Tour i Verbier.

Rapaport på pallen i Alaska

Matilda Rapaport knep en andraplats när Freeride World Tour gick av stapeln i Haines, Alaska. Nu avancerar hon i den totala rankingen.

Tre svenskar vidare till Alaska

Freeride World Tour drar efter tävlingen i Fieberbrunn vidare över Atlanten, till Alaska – och de gör det med tre svenska åkare i släptåg.

Artiklar

Fortsatt tävlande på spel i Freeride World Tour

På grund av dåliga förhållanden i helgen sköts FWT-tävlingen i Fieberbrunn upp. Nu är det dock klart för tävling på onsdag – och det står mycket på spel.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top