Artiklar

Video: Legenden Tanner Hall är tillbaka med ny edit

Mellan stoppen på Freeride World Tour förra året spelade Tanner Hall även in ett nytt filmprojekt där han blandar stora BC-kickar med street.

Artiklar

Trailers för höstens nya skidfilmer

Tanner Hall gör ny film inför FWT-debuten, Arianna Tricomi åkte till Nordnorge, Johan Jonsson syns i en Amerikansk storproduktion och MSP och TGR gör inte bara en utan två filmer denna höst.

Highlights från säsongens första Big Air

Nästan 40 000 åskådare samlades i helgen i Annecy när det bjöds på show av högsta klass från några av väldens bästa skidåkare.

Nyheter

Skidstjärnan: Jag var hög varje gång jag körde X Games

Han har vunnit sju guld och fyra silver i X Games. Nu avslöjar skidstjärnan Tanner Hall att han rökt marijuana inför var och en av tävlingarna.

Nyheter

10 konton du måste följa på Instagram

Jacob WesterWester att gått från freestyle-stjärnan till friåkare av värdsklass och han håller numera till i extrem-meckat Chamonix. Jacob ser till att bjuda sina följare på tonvis av bra bilder och videos. Enda risken med att följa är du kommer framstå som en stalker i och med alla likes du kommer ge.  Ett filmklipp publicerat

Här driver succé-serien med Tanner Halls tragiska olycka

Inga frågor är förbjuden mark för skaparna av It's Always Sunny in Philadelphia – inte ens Tanner Halls olycka vid Chad's Gap. När serien igår släppte sitt 80's ski movie-avsnitt gjordes det en underbar parodi på just den olyckan.

Alperna

Jon Olsson tillbaka – tävlar mot Henrik Harlaut

Skador har hindrat Jon Olsson att på allvar ta sig tillbaka. Nu är alla skador läkta och första tävlingen inbokad – B&E Invitational.

Puder och pillows med Tanner Hall

Tanner Hall tar oss tillbaka till 2007 och några av de skönaste puderåk som någonsin fångats på film från filmen Believe.

Skibossen öser på det vita guldet

I grande finale av Tanner Hall'n hänger vi med skidbossen under tre maxade minuter.

Bossen smeker feta pillows och hoppar enorma dropp

Man kan tro att Tanner Hall ligger och snorklar i ett stort badkar. Men nejdå, det är bara så här en sådan där vanlig, blek vardag ser ut. Om man heter Tanner Hall.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top