Folgefonna

Artiklar

Sommarskidåkningen är säkrad – 11 meter snö i Fonna

För dig som sitter hemma och har ångest över att denna säsong kom till ett abrupt slut så kan du nu andas ut: Folgefonna i Norge har börjat gräva fram vägen och liftarna och siktar på att öppna som vanligt i maj.

Artiklar

Här kan du åka skidor just nu

Åka Skidor listar alla skidorter i Skandinavien och övriga världen där du kan svalka skidpeppet och lindra abstinensen i sommar.

Nu har de 3,5 meter nysnö – i Norge!

I somras hade de 15 meter snö – i juni(!). Denna säsong fortsätter norska Folgefonna att vara Skandinaviens kanske snösäkraste skidord.

15 meter snö – i juni

Folgefonna i Norge har ett annorlunda problem för en skidort i juni månad, de har för mycket snö...

Sommar i parken

Är du en parkråtta av rang? Gråter du blod när säsongen snopet tar slut? Då kanske en norsk glaciär, med en av Europas bästa parker och utsikt över den storslagna Hardangerfjorden kan vara något...

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top