Nyheter

Vinterns skidtestarhelger satta

Skidtestarhelgerna brukar vara populära events. I november och december är äntligen dags igen att under fyra helger på tre svenska orter testa nästa säsongs bästa skidor från ett stort antal varumärken.

Skidorter

Sälen upp portarna på fredag

Senaste perioden av snö har skapat perfekta förhållanden i svenska fjällen. Nu slår Sälen slag i sak och öppnar sitt skidsystem på fredag.

Skidorter

Vemdalen, Trysil och Hemsedal först med att öppna

Veckans snöfall ser ut att gett resultat. Nu står Skandinaviens skidorter i startgroparna inför säsongen. Först ut med att öppna är Vemdalen, Trysil och Hemsedal.

Alperna

5 snabba weekendresor till snön

Sugen på dos snö till helgen? Lugn, bergen ligger närmare än du tror. Här är 5 weekendresor som garanterat släcker snötörsten.

Artiklar

Resetipset: Norsk alpåkning

Hemsedal är en av Skandinaviens i särklass främsta skidorter. Det vackra, storslagna och bitvis vilda fjället bjuder på långa, sköna och underhållande åk, både i pisten och utanför.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top