Kaj Zackrisson

Artiklar

Skidsnack v15 – Påsknyheter

Tragisk olycka i stängd skidbacke, virtuellt fjällmys, filmer med nattskidåkning och lemonad, friåkning på Sportnytt och mycket mer.

Artiklar

Kaj och Sverre tar farväl av Kask

Det ikoniska märket Kask har nu nått sin slutstation meddelar skidlegenderna Sverre Liliequist och Kaj Zackrisson efter 18 år av virkade mössor och pigga färgkombinationer.

25 år med stenhårda krascher

Amerikanska filmbolaget MSP har gjort skidfilmer i 25 år. Vilket också betyder att dom fått med 25 år av hårresande krascher på film. Det här är dom allra bästa.

Klassikern: Kaj Zackrisson mirakulösa räddning i Claim

Det är snart 10 år sedan Claim släpptes – men trots det är få skidfilmer som lyckats slå klassikerna på fingrarna. Mycket tack vare scener som den här, när Kaj Zackrisson mirakulöst räddar sig ur en tillsynes oundviklig krasch.

Artiklar

Stjärnspäckade lag i årets Skiers Cup

Nu ska det återigen avgöras vilken kontinent som är bäst på friåkning. Årets upplaga av Skiers Cup bjuder på en sanslös laguppställning där en uppsjö av världens bästa friåkare kommer till start.

Prylguide

Salomons topptursprylar 15/16

Åka Skidor drog i vintras till Chamonix för att testa Salomons nya topptursprylar för vintern som kommer. Och vi blev mäkta imponerade.

Drömresan! Japan med Kaj Zackrisson

En lycklig skidåkare fick chansen att välja sin drömresa i senaste avsnittet av Salomon Freeski TV. Det blev Japan ihop med Kaj Zackrisson. Inget dumt val.

Freeski TV: supervintern i Cortina

Följ med The Good Times Crew med den ständigt peppade Kaj Zackrisson i spetsen till Cortina d'Ampezzo och tidernas vinter i det senaste avsnittet av Salomon Freeski TV.

Artiklar

Europalaget vinner Skiers Cup i Zermatt

Europa bevisar att vi har världens bästa puderåkare och tar hem kampen mot Amerika i Skiers Cup!

Artiklar

Världens bästa friåkare gör upp i kontinentkamp

Idag startar den prestigefyllda lagtävlingen Skiers Cup, där Europa möter Amerika. Lagen är fyllda av totalt 18 skidåkare av absolut världsklass och kampen om vilken kontinent som är bäst kommer bli hård.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top