Artiklar

Skidsnack v40: Powder Magazine läggs ned

Ett stycke skidhistoria går i graven, klart för nytt skidområde i Björnrike, framtidens fjällräddare kommer till undsättning med jetpacks. Det och lite till i veckans skidsnack.

Artiklar

Till fjällen med noll utsläpp

Lucas Stål Madison har skapat en skidfilm från Sveriges alla hörn utan att släppa ut koldioxid längs vägen. Se den innovativa och vansinnigt kreativa kortfilmen "a contemporary ski video".

Svensk skidfilm med The Bunch – Finito

Från Moskva till Boston, via Stranda och Riksgränsen. När The Bunch släpper sin tredje, och sista, fullängdsfilm bjuds det på skidåkning långt utöver det vanliga.

Artiklar

The Bunch kör nytänkande “Creation nation”

Idag drar "Creation Nation by The Bunch" i gång i Björnrike, en långhelg som inte räknas in under kategorin tävling men kanske är där och nosar. Ett event där The Bunch, med inspiration från många av världens bästa parker likaväl som städerna de filmat i, bygger en arena från grunden med egendesignade raids och bjuder in grymma åkare till shreddfest!

Framtidens skidåkning är här

Überkreativa LSM får allt att se ut som en skidbacke. När man ser hur lätt han tar sig fram tror vi att det går att åka skidor – på allt! Det är bara att börja lära sig, med klimathot och smältande glaciärer får vi snart börja åka på allt vi hittar i stället. Med "Day in Life" är framtidens skidåkning här!

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top