Artiklar

Video: East West – en skidexpedition på Nya Zeeland

Skidåkarna Janina Kuzma, Anna Smoothy och Ayako Kuroda följer i de tidiga alpinisternas fotspår. I East West tar de sig en en flera dagar lång tur från hytta till hytta över Nya Zeelands enorma bergsmassiv.

Artiklar

Guld till Oliwer Magnusson på JVM i slopestyle

18-åringen från Östersund tog sin första seger i internationella sammanhang när han vann finalen i slopestyle på Junior-VM i Cardona i Nya Zeeland.

Artiklar

Taranaki – en vulkan med temperament

Nyckfullt väder och knepiga förhållanden definierar vulkanen Mount Taranaki som var en av Evelina Nilssons mål att åka skidor nerför när hon åkte till Nya Zeeland.

Artiklar

Åk skidor världen över med ett liftkort

Nu kan du köpa liftkortet som ger tillgång till 19 skidorter över hela världen. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtrippen i Nordamerika och skidåkning året runt.

Artiklar

Spåra upp hela världen

20 skidorter över hela världen på samma liftkort. Mountain Collective är biljetten till den ultimata roadtripen.

Evelina Nilsson på väg mot Nya Zeelands Vulkaner

Just nu är vår svenska Jedi-åkare Evelina Nilsson på väg till Nya Zeeland för att tillsammans med Anna Segal från Australien och Nya Zeeländska Janina Kuzma bege sig ut på en expedition för att bestiga och åka skidor utför fyra av landets aktiva vulkaner.

Succédebut för Sveriges nästa OS-hopp

Jenni-Lee Burmansson, lägg det namnet på minnet. I helgen gjorde det 15-åriga stjärnskottet från Sälen debut i världscupen i slopestyle, och det med besked.

Artiklar

Sam Smoothy laddar för comeback i Alaska

En av friåkningsscenens mest färgstarka åkare tränar för fullt för att komma tillbaka till världstoppen. Åka Skidor träffade den glade och starke Kiwin Sam Smoothy och pratade yoga, cykelkrascher och om att ha en plan B efter karriären.

Artiklar

Mountain Collective – Liftkortet som är ett måste för alla road trip-sugna

Dagskort kan kosta skjortan, speciellt i USA och Kanada. Om du planerar en road trip ska du därför kolla in The Mountain Collective – liftkortet som erbjuder två dagar skidåkning på totalt 15 skidorter i USA, Kanada, Chile, Frankrike och Japan.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top