Sam Anthamatten

Schweiz

Sam Anthamatten visar vägen i Zermatt

Åka Skidor tog rygg på superstjärnan Sam Anthamatten för att utforska hans hemmaberg i superklassiska Zermatt.

Nyheter

Premiär för storfilmen La Liste II – Everything or Nothing

Brantåkaren Jérémie Heitz utforskar toppar på över 7 000 meter i överljudsfart i nya La Liste – Everything or Nothing.

Prylguide

Jérémie Heitz med ny skida – läs Åkas omdöme

Storbergsåkaren Jérémie Heitz har tillsammans med Scott presenterat nya skidan Pure. Såhär tyckte vi om den i årets stora skidtest.

Filmer för veckan: Stort, brant och kreativt

Nytt material från Jacob Wester, brantåkning med Jérémie Heitz och stort ladd i Jackson Hole. Här är några filmer utvalda för dig.

Artiklar

La Grave är Alpernas vildaste skidort

I La Grave finns inga avspärrningar, pister eller skidpatrull som berättar var du inte får göra. Friåkarstjärnorna Sam Anthamatten och Johnny Collinson utforskar berget i den här nya filmen.

Tsirku – Stupbranta åk i Kanadas avlägsna vildmark

Sherpas Cinemas senaste alster Tsirku visar en skidexpedtion till norra Yukon i Kanada. Till berg där få människor satt sin fot, och belag förut.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top