Tandådalen

Nyheter

Skidsnack: Hög lavinrisk och Shiffrin toppade Stenmark

Rekordintresse för skidor, hög lavinrisk i fjällen och Mikaela Shiffrin tog historisk slalomseger. Det är några av rubrikerna i veckans skidsnack.

Artiklar

Snön är äntligen här!

Äntligen snöar det på bra. I alla fall i vissa delar av Sverige. Skidpremiären för alla oss som längtat kanske inte är så långt borta. Dalarna får mest snö just nu, precis som prognosen talade om i helgen. Idre fjäll har öppnat för säsongen och på torsdag hoppas Ramundberget göra samma sak. Dessutom spår ett internationellt väderinstitut en kallare vinter i Sverige än de senaste tre åren.

Följ Jesper Tjäder bakom kulisserna av ‘Unrailistic’

Han satte en ny nivå för kreativ slopestyle i sin video 'Unrailistic'. Nu får vi följa med bakom kulisserna på inspelningen. – Hade det funnits en parkbyggnation-del i tv-spelet SSX Tricky så hade det sett ut så här, säger Oskar Brandberg, Park Manager.

Artiklar

Se Jesper Tjäder ta slopestyle till en ny nivå

Red Bull gav honom fria tyglar att bygga sin egen park. Jesper Tjäder tog tillfället i akt och förverkligade alla sina drömmar. Resultatet, Unrailistic, är bland det bästa vi sett.

Inga bilar på torget

Tandådalen möblerar om inför nästa säsong. En ny lift, ett nytt barnområde och ett ombyggt torg kommer möta skidåkarna i vinter.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top