Big air

Nyheter

Nu börjar freeski-VM med slopestyle och big air

Freeski-VM drar igång och fyra peppade svenskar står på start. Här är all info du behöver för att följa tävlingarna.

Artiklar

Guld till Oliwer Magnusson på JVM i slopestyle

18-åringen från Östersund tog sin första seger i internationella sammanhang när han vann finalen i slopestyle på Junior-VM i Cardona i Nya Zeeland.

Artiklar

Intervju med Frihetsministern Henrik Harlaut

Henrik Harlaut var ett av Sveriges stora OS-hopp i Pyeongchang. En perfektionist i slackerförklädnad och den nya skidåkningens klarast lysande stjärna som i alla lägen brutit sin egen väg till toppen.

Artiklar

Svenskt guld och silver på X Games Norge

15-åriga Jennie-Lee Burmanssons stilfulla åkning räckte till ett guld på X Games Big Air i Norge och Henrik Harlaut blev två med ett av dagens bästa åk.

Artiklar

X Games Big Air i Oslo på lördag

Än är inte säsongen över! För tredje gången kommer X Games till Norge och tar med sig den absoluta världseliten i big air på skidor och snowboard.

Alla OS-tider för skidor & snowboard i veckan

OS har knappt hunnit inledas i PyeongChang men Charlotte Kalla har redan slagit till med ett guld och fler svenska medaljchanser väntar. Få koll på alla tider för skid- och snowboardklasserna här.

Se livesändningen från Luleå Big Air här

Idag är det dags för Luleå Big Air att inta universitetsområdet med åkning i världsklass, musik och en hel dag med festligheter. Se tävlingen live här på ÅkaSkidor.se!

Luleå Big Air sänds Live på lördag

På lördag arrangeras folkfesten Luleå Big Air för fjärde gången på universitetsområdet. Missa inte att tävlingen sänds live här på Åka Skidors hemsida.

Artiklar

Missa inte: Big Air i Luleå

För fjärde året i rad arrangerar ett gäng studenter på Luleå Tekniska Universitet en Big Air-tävling. Boka in den 10e februari i kalendern.

Highlights från säsongens första Big Air

Nästan 40 000 åskådare samlades i helgen i Annecy när det bjöds på show av högsta klass från några av väldens bästa skidåkare.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top