Evelina Nilsson

Wessel, Paaso och Turdell på pallen i Andorra

Tre skandinaver tog sig upp på pallen på Freeride World Tour i Andorra innan kraftigt snöfall hindrade herrarnas snowboardklass från att starta.

Artiklar

Hedvig Wessel vann & Reine Barkered 3a på FWT i Japan

Nu får resultaten tillslut publiceras, mer än två dygn efter genomförd tävling i Hakuba, Japan. Hedvig Wessel tog hem segern och Reine Barkered blev trea, trots en skadad fot.

Artiklar

Åka Skidor Podcast #2: Evelina Nilsson

Evelina Nilsson berättar hur det gick till när hon fick sitt wildcard till årets upplaga av Freeride World Tour och om den magiska kraften i sellerijuice.

Artiklar

Evelina Nilsson gör comeback på Freeride World Tour

Idag blev det officiellt att Evelina Nilsson får ett wildcard till Freeride World Tour i vinter och gör comeback på tävlingsscenen.

Artiklar

Skidsnack #5: Veckans nyheter i skidvärlden

Denna veckas händelser i skidgalaxen: Lindsey Vonn lägger av, drömjobb i Ramundberget, veckans filmtips och mucho mera.

Artiklar

Taranaki – en vulkan med temperament

Nyckfullt väder och knepiga förhållanden definierar vulkanen Mount Taranaki som var en av Evelina Nilssons mål att åka skidor nerför när hon åkte till Nya Zeeland.

Artiklar

Vinterbarn – en film om att bevara vintern

Evelina Nilsson och Ina Vikøren är med i en ny kortfilm som är ett samarbete mellan miljöorganisationer i Norge och Sverige om kampen för klimatet och framtida pudersvängar.

Nyheter

Åka Skidor levererar ljuset i januarimörkret

Åka Skidor tar en omväg i Alperna och kollar några skidorter vid sidan av de stora bjässarna. Och så åker vi skidor med Ingemar Stenmark i Kittelfjäll. Och mycket, mycket mer.

Nyheter

Snövember med Åka Skidor

Åka Skidors novembernummer är här. Vi tar dig bland mycket annat med till Serre Chevalier, Romme i Dalarna, tar ett öppenhjärtigt samtal med Mattias Hargin, testar lavinsäckar och mycket, mycket mer.

Evelina Nilsson på väg mot Nya Zeelands Vulkaner

Just nu är vår svenska Jedi-åkare Evelina Nilsson på väg till Nya Zeeland för att tillsammans med Anna Segal från Australien och Nya Zeeländska Janina Kuzma bege sig ut på en expedition för att bestiga och åka skidor utför fyra av landets aktiva vulkaner.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top