Filmtrailer

Nyheter

Sverigepremiär för Factions nya film Roots

Torsdag 11 november Sverigepremiärar Factions nya film Roots i Östersund och Göteborg.

Trailer-tablå: höstens skidfilmer 2020

Trailersäsongen är redan igång och trots en annorlunda och kortare säsong än vanligt är utbudet av filmer som kommer i höst riktigt lovande.

Artiklar

[uppdaterad] Trailer-tablå: höstens skidfilmer

Trailersäsongen har anlänt med orkanstyrka och här hittar du en översikt av höstens kommande skidfilmer samlat på ett och samma ställe.

Nyheter

Från hälften tjejer till noll i årets skidfilm

Ett av skidvärldens största filmbolag har skjutit sig själva i foten. Matchstick Productions gick från att i fjol skryta om att de hade hälften brudar med i sin film, till att i höstens film ha enbart killar.

Artiklar

Sommarens första skidfilmstrailer

Motsvarigheten till ett vårtecken när det kommer till skidpepp är såklart när trailers för höstens nya skidfilmer börjar översvämma det globala nätverket.

Artiklar

Film om livspusslet som arbetande skidåkare

Workingvolks Freeride är en film som kommer i höst som handlar om ett gäng friåkare som bor och jobbar i Innsbruck och lever för att klämma in maximalt med tid på skidor.

Artiklar

Trailers för höstens nya skidfilmer

Tanner Hall gör ny film inför FWT-debuten, Arianna Tricomi åkte till Nordnorge, Johan Jonsson syns i en Amerikansk storproduktion och MSP och TGR gör inte bara en utan två filmer denna höst.

Artiklar

12-åring stjäl showen i senaste TGR-filmen

Teton Gravity Research släppte precis trailern för sin kommande film "Far Out" men det faktum att en av åkarna endast är 12 år gammal verkar få mer uppmärksamhet än filmen i sig.

Artiklar

Zig Zag – Svenskladdad trailer från Level1

En av sommarens hittills bästa trailers står det amerikanska filmbolaget Level1 för och i klippet skymtar vi en ordentlig skara svenskar och urbana miljöer i norra Sverige.

Artiklar

Matchstick Productions gör jämställd skidfilm

Ett av världens största skidfilmsbolag kickar igång trailersäsongen på allvar med ett smakprov från deras senaste film "All In" som kommer i höst.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top