Fotografer

Artiklar

Fotografernas favoriter – del 2 av 2

Några av Åka Skidors mest anlitade fotografer har valt ut sin favoritbild från förra vintern. Här är del två av det resultatet.

Artiklar

Fotografernas favoriter – del 1 av 2

Vi bad några av Åka Skidors mest anlitade fotografer att ta fram sin favoritbild från förra vintern. Här kan du se del ett av det resultatet.

Artiklar

Skuggornas mästare: bildspecial med Oskar Enander

Skidfoto har ända sedan Felix & Felix tid handlat om sol och puder. Men tänk om det egentligen är i skuggan de bästa bilderna tas.

Artiklar

Åka Skidor Podcast #7: konsten att fotografera skidåkning

I veckans avsnitt av Åka Skidor Podcast är det skidfotografering som är uppe för diskussion med en av Sveriges yngsta och mest framstående fotografer Emrik Jansson.

Artiklar

Den omöjliga skidbilden – Reuben Krabbe’s Nebulosa

Kanadensaren Reuben Krabbe har gjort till sin uppgift att skapa den omöjliga skidbilden, och nu finns historien bakom den fantastiska bilden "Nebulosa" på film.

Artiklar

Alric Ljunghager – när skidfoto blir till konst

Alric Ljunghager är ett av de senaste svenska tillskotten till den internationella skidfotokonsten. Och det med en stil som är till 100 procent hans egen.

Nyheter

Rösta på säsongens bästa omslag 2019

Vilket är ditt favoritomslag från säsongen 2018/2019? Var med och gör din röst hörd och rösta fram vinterns bästa omslag.

Artiklar

Möt vår FWT-reporter i Kicking Horse

Sofia Lewerin är bosatt i Whistler och är nu på plats i Kicking Horse för att rapportera live från vinterns andra stopp på Freeride World Tour.

Team Sweden dominerade på fototävling

Det blev en svensk storslam i Courmayeur på foto- och filmtävlingen Click on the Mountain där de kammade hem utmärkelserna för bästa film, streetbild och actionbild.

Artiklar

Sveriges sydligaste skidåk

I helgen tog Dennis Melin och Christoffer Persson tillfället i akt och bestämde sig för att åka skidor med havsutsikt vid Ales Stenar i Skåne.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top