FWQ

Artiklar

Hedvig Wessel och Carl Regnér vann NM 2018

Spänningen var olidlig, nivån orimligt hög och solen obarmhärtig när finalen av Scandinavian Big Mountain Championships avgjordes i Riksgränsen idag.

Se finalen från NM i Riksgränsen live här

Så var det dags för finalisterna på Scandinavian Big Mountain Championships att kasta sig ut för Ravinen och göra upp som de ärofyllda titlarna.

Artiklar

Kraschfest på NM-kvalet i Riksgränsen

Idag genomfördes kvalet på de skandinaviska mästerskapen i extremskidåkning och 151 hungriga åkare på startlistan skulle bantas ner till ett 70-tal.

Backflippen det snackas om nu

Vill man vinna gäller det att satsa allt. Det gör norrbaggen Dennis Risvoll som slängde en riktigt stor backflip under friåkningstävlingen Freeride World Qualifier i Schweiz.

Kolla FWT LIVE från Fieberbrunn/Kitzbühl

Klockan 10.00 börjar live-sändningarna från andra stoppet av Freeride World Tour. Denna gång hålls tävlingen i Fieberbrunn/Kitzbühl.

Artiklar

Svenskan vann Verbier Freeride Week

Under finalen av Verbier Freeride Week passade storbergsåkaren Evelina Nilsson på att kamma hem den trestjärniga FWQ-tävlingen.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top