Idre Fjäll

VM i Skicross kommer till Idre. Foto: Svenska Skidförbundet
Nyheter

Idre Fjäll tilldelas VM i Skicross 2021

För första gången på svensk mark kommer VM i skicross och snowboardcross avgöras i Idre 11–13 februari 2021. Hoppet om svenska medaljer är stort.

Nyheter

Ett liftkort – 3 anläggningar med 77 nedfarter i Idreområdet

De tre skidanläggningarna Idre Fjäll, Fjätervålen och Idre Himmelfjäll går samman för ett gemensamt liftkort kallat Idrepasset.

Artiklar

Jobbmöjlighet för mediokra skidåkare

Få betalt för att åka skidor. Ett drömjobb för många har dykt upp hos Arbetsförmedlingen, men det finns en hake: du får inte vara för bra på att åka skidor.

Artiklar

Idre Fjäll är först att öppna för skidåkning

Från och med idag kan du åka skidor i Sverige igen. Idre Fjäll har sparat snö över sommaren och är först ut att öppna liftarna för skidåkare.

Artiklar

Snön är äntligen här!

Äntligen snöar det på bra. I alla fall i vissa delar av Sverige. Skidpremiären för alla oss som längtat kanske inte är så långt borta. Dalarna får mest snö just nu, precis som prognosen talade om i helgen. Idre fjäll har öppnat för säsongen och på torsdag hoppas Ramundberget göra samma sak. Dessutom spår ett internationellt väderinstitut en kallare vinter i Sverige än de senaste tre åren.

Nyheter

Fartfylld inledning av april på Idre Fjäll

Räkna med höga hastigheter på Idre Fjäll i början av april. Då avgörs nämligen SM och världscupen i speedski.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top