Snart Sunne, snart. Foto: Fryksdalens Sparbank

Värmland

Skidanläggningen i Sunne öppnar igen

Nya bud – det blir skidåkning i Sunne i vinter ändå. Det efter att Fryksdalens sparbank och Sunne Alpina nu skrivit ett arrendeavtal.

Text: Åka Skidor • 2024-01-12 Uppdaterad 2024-01-12

Sunne Alpina Klubb kommer att arrendera en del av anläggningen vid Sunne Ski och klubben ska arrendera delar av backen och bedriva träning och tävling samt vid några tillfällen ha backen öppen för allmänheten.

-Det känns bra att vi fått till ett samarbete med Sunne Alpina Klubb. De har visat ett stort engagemang för backen och för Sunne. Att de även kommer att öppet för allmänheten vid ett antal tillfällen är viktigt för skidintresserade invånare och oss som lokal sparbank, säger Urban Rohdin vd på Fryksdalens Sparbank, som är nya ägare till Ski & Bike Sunnne.


Text: Åka Skidor • 2024-01-12
NyheterSunneSverige

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen