Artiklar

Skidsnack #5: Veckans nyheter i skidvärlden

Denna veckas händelser i skidgalaxen: Lindsey Vonn lägger av, drömjobb i Ramundberget, veckans filmtips och mucho mera.

Artiklar

Kristofer Turdell är världsmästare i friåkning

Det näst sista stoppet av Freeride World Tour ägde rum idag i Fieberbrunn i Österrike där det blev ännu en pallplats för Kristofer Turdell, vilket räckte till att säkra totalsegern i FWT 2018.

Artiklar

Freeride World Tour live från Fieberbrunn

Fredag klockan 08:15 är starten av årets näst sista Freeride World Tour planerad att dra igång i Fieberbrunn, Österrike. Se livesändningen här.

Turdell 3a på FWT i Japan, men i Kanada

Kristofer Turdell tog hem en bronspeng på den andra tävlingsdagen av Freeride World Tour i Kicking Horse som fick ersätta det inställda eventet i Hakuba.

Livesändning från Freeride World Tour

Efter en insnöad och inställd premiär av världstouren i Japan är det nu bekräftat att årets första tävling blir av idag i Kicking Horse, Kanada.

Dags för premiären av Freeride World Tour

Denna vecka är det dags för det första stoppet av Freeride World Tour. Fyra svenskar är på plats i Japan och äter sushi i väntan på besked om vilken dag väder och snö tillåter tävling.

Nyheter inför Freeride World Tour 2018

Världstouren i friåkning har precis annonserat ut den kommande säsongens stopp. Alaska och Chamonix är strukna och istället ersatta av Kicking Horse och Japan.

Artiklar

Livestream: Finalen i FWT är igång!

Sändningen är igång från finalen i FWT från Verbier. Om några minuter inleder snowboardkillarna med svenske Kristofer "Turtle" Turdell som förste kille utför enorma nordsidan Bec Des Rosses i Verbier. Klicka för att följa finalen!

Artiklar

FWT: Starttiderna släppta

Nu har tävlingslednignen bestämt när Kristofer Turdell, Reine Barkered, Christoffer Granbom och de andra deltagarna i Freeride World Tours final i Verbier startar.

Tre svenskar vidare till Alaska

Freeride World Tour drar efter tävlingen i Fieberbrunn vidare över Atlanten, till Alaska – och de gör det med tre svenska åkare i släptåg.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top