Linus Archibald köttar i Andermatt. Foto: Mattias Fredriksson

September

ÄNTLIGEN säsongens första Åka Skidor!

Vi vet. Väntan har varit oändligt lång. Men nu är säsongens första nummer av Åka Skidor här med bland annat Ruben Östlund, Andermatt och Røldal.

Text: Åka Skidor • 2023-09-20 Uppdaterad 2023-09-19


Prenumerera på Åka Skidor

Teckna din prenumeration dintidning.se/aka-skidor


Andermatt

Från trist militärhåla till modern skiddestination på ett drygt decennium. Andermatt skalar upp men verkar lyckas med konststycket att behålla charmen.

Eller?

Åka Skidor tar pulsen på en av Alpernas intressantaste skidorter.


Røldal

Vi reser till den mest betydelsefulla skidorten för norsk friåkning. Och det säger inte lite.


Ruben Östlund

I artikelserien Vad gör du nu för tiden? stämmer vi av läget med gamla kompisar från skidvärlden och i säsongens första nummer är det ingen mindre än prisade filmregissören Ruben Östlund.

Nedan är han fotograferad av Mattias Fredriksson i samband med arbetet med Free Radicals 1.


Resetrender för skidåkare

Vad bör du tänka på vid din skidresa i vinter och hur ser trenderna ut? Vi snackar med ett gäng arrangörer för att reda ut just det.


Zoom

Världens bästa skidfotografer levererar mästerverk från bland annat Lyngen, Montafon och Engelberg


Text: Åka Skidor • 2023-09-20
ArtiklarÅka SkidorAlpernaAndermattEngelbergLyngenMattias FredrikssonMontafonNorgeÖsterrikePrintResorRöldalRuben ÖstlundSchweizSeptember

Copyright © 2024 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Karlavägen 96, 115 26 Stockholm, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Rulla till toppen