Skicross

Sandra Näslund vinner VM-guld i skicross
Nyheter

Sandra Näslund vinner VM-guld i skicross

Det blev två svenska medaljer i skicross-VM på hemmaplan i Idre. Guld till Sandra Näslund och brons till Erik Mobärg.

Bild från världscuptävlingarna i Idre. Foto: Erik Segerström
Nyheter

Skicross-VM i Idre är igång

VM i skicross genomförs just nu i Idre Fjäll. Samtliga 6 svenska åkare har kvalat in till lördagens final. Här hittar du all info du behöver.

VM i Skicross kommer till Idre. Foto: Svenska Skidförbundet
Nyheter

Idre Fjäll tilldelas VM i Skicross 2021

För första gången på svensk mark kommer VM i skicross och snowboardcross avgöras i Idre 11–13 februari 2021. Hoppet om svenska medaljer är stort.

Nyheter

Skidsnack – Tomten levererade puder i julklapp

Nytänk i Ramundberget, nya datum för vinterns events och nya svenska pallplatser på världscupen i årets sista Skidsnack.

Artiklar

Skidsnack v17 – Riksgränsen öppnar för bokningar igen

Riksgränsen och Björkliden tar emot nya bokningar igen, Tobleronetoppen lystes upp i svenska färger, akta renarna på fjället och how to get viral i veckans skidsnack.

Artiklar

SVT tappar rättigheterna för skidåkning

Sveriges Television och Vinterstudion är en folkkär favorit under årets kyliga månader, men nu är det klart att SVT förlorar rättigheterna att visa skidåkning framöver.

Artiklar

Skidsnack #17: Veckans nyheter i skidvärlden

Temat på denna veckas nyhetsbuffé är skicross, tveksamma vinster och världsrekord, mer liftdrama i norr och slaskåkning med blades.

Artiklar

Träna som en landslagsåkare

Kom i form inför vintern med övningar du kan göra varsomhelst. Garanterad träningsvärk levererad av skicrossåkaren Alexandra Edebo tillsammans med inspirationsnätverket On Edge.

Artiklar

Dokumentär om Anna Holmlund

"Jag vill åka hem". Hem tillbaka till den Anna hon var innan den tragiska olyckan. Dokumentären om skicrosstjärnan Anna Holmlund lämnar inte ett öga torrt.

Artiklar

Fusion av slopestyle, skicross och kreativitet

Slopestyle och skicross kombinerat i någon form av vansinnig specialbyggd parkskapelse när det storskaliga eventet Audi Nines tog i veckan över Sölden.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top