Revelstoke

Malou Petersen, Land of Powder Foto: Daniel Stewart

Land of Powder – Puderdröm i Revelstoke

Det gäller att njuta av dagarna bland bergen. Malou Petersen såg till att göra det mesta av sina dagar i Revelstoke förra vintern. Här är resultatet.

Åka Skidor Podcast

Åka Skidor Podcast #12: Malou Peterson

Malou Petersson berättar om skidåkning i Kanada, sociala medier och den populära YouTube-serien KM Days.

Greg Hill tar sig till backen med elkraft eller benkraft. Foto: Mattias Fredriksson
Artiklar

Electric Greg inspirerar till förändring

Greg Hill sålde sin stora pick-up och skoter. Istället skaffade han en mindre elbil och en elcykel. Äventyren blev inte sämre för det - tvärtom.

Inspelning ev Season Pass Foto: @fab.lif

Season Pass: din guide till fem ikoniska skidorter

I en serie på fem delar ger sig Fabian Omne ut i i skidvärlden för att svara på den kanske ultimata frågan: Var ska jag köpa mitt säsongskort?

Malou Petersson åker bara puder

Sveriges mest omtalade kvinnliga friåkare Malou Petersson har klippt ihop en peppande säsongsedit från förra vintern med enbart djup puderåkning.

Artiklar

Sofia Forsman – att gå sin egen väg

Med en stark drivkraft och ett pannben av stål utbildar sig 26-åriga Sofia Forsman från Borås till skidguide i Kanada. Hon gav upp juridikstudierna och satsade allt på en kanadensisk skidkarriär för att kunna leva kring Revelstokes oändliga terräng.

Artiklar

Video: Ösiga blondiner i British Columbia

Tre brudar baserade i British Columbia i Kanada kallar sig The Cariboo Blondes och visar i sin säsongsedit upp riktigt ösig åkning.

Artiklar

Världens bästa skidåkning: Revelstoke

Åka Skidors 17 favoriter: Revelstoke. Kanadas nyaste skidort har på ett decennium gått från noll till en av planetens mest omtalade skidorter för offpiståkare. En snöig pärla som utvecklas för varje vinter.

Artiklar

Högt och alpint med Christina Lusti

Hon har gått från olympier i alpin racing till att guida heliskiing och högalpina turer. Möt Christina Lustenberger, kanadensiskan som inte är rädd för att bryta sina egna spår bland bergen.

Artiklar

Träffa skidåkarna bakom ny webbserie

Mitt i den täta djungeln av videobloggar och webbserier har två svenska skidåkare börjat skövla framgångar. Lär känna Kajsa och Malou, personerna bakom projektet.

Copyright © 2020 Åka Skidor

Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206

Scroll to Top